ASEF – Universele potgrond

ASEF – Universele potgrond

Asef Universele potgrond is een gebruiksklare potgrond die gebruikt kan worden in de tuin, maar ook in huis voor kamer- en of potplanten. 

Dit mengsel is samengesteld uit zorgvuldig geselecteerde, hoogwaardige natuurlijke grondstoffen, voornamelijk turf, die er voor zorgen dat (giet-) water goed wordt vastgehouden. Zo kan de plant langere tijd over voldoende water beschikken. Een uitgebalanceerd toegevoegd pakket aan meststoffen staat in voor voldoende voeding de eerste 3 maanden na het op- of verpotten.

Deze potgrond bevat de unieke Fibresmart technologie. Dit houdt in dat de houtvezels 100% natuurlijk en zuiver zijn en bijdragen tot een perfecte textuur van de potgrond. Het grote voordeel hiervan is dat er een optimale balans ontstaat tussen lucht en water bij het watergeven, waardoor de plant gemakkelijker water opneemt.

De universele potgrond van Asef is minder geschikt voor heideplanten, cactus of bonsai. Hiervoor raden we aan om te kiezen voor de cactus en bonsaipotgrond van Substral.


    Onze merken

    • Substral
    • Substral Naturen
    • KB plantenbescherming, ongediertebestrijding, voeding, potgrond
    • Nieuwe Roundup
debug