Substral Zaai- en Stekpotgrond

Substral Zaai- en Stekpotgrond

Substral Zaai- en Stekpotgrond is een gebruiksklaar product, ideaal voor gebruik bij het zaaien van groenten, stekken van groene en bloeiende planten of verspenen van jonge plantjes.

Dit mengsel is samengesteld uit zorgvuldig geselecteerde, hoogwaardige, natuurlijke grondstoffen, voornamelijk uit turf, zand en perliet die zorgen voor een zeer fijne, luchtige structuur. Een uitgebalanceerd toegevoegd pakket aan meststoffen staat in voor een vlotte kieming, snelle wortelvorming en groei, de eerste 4 tot 6 weken na het zaaien, stekken of verspenen.

Ideaal voor gebruik bij het zaaien van groenten, stekken van groene en bloeiende planten of verspenen van jonge plantjes. 

De kwaliteit van Substral potgronden wordt continue gemonitord. Alles begint bij een uitgekiende selectie van de grondstoffen en de toelevering ervan. Voor het product op de markt komt, worden de samenstellingen steeds opnieuw uitgebreid getest in onze onderzoekcentra in Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk.  Dit voor de optimale balans tussen voldoende water, lucht en voeding. Een goede grond is de basis om ziektes tot een minimum te beperken !

Verpakking: 20L


    Onze merken

    • Substral
    • Substral Naturen
    • KB plantenbescherming, ongediertebestrijding, voeding, potgrond
    • Nieuwe Roundup
debug